SAKUstars oli luovuuden juhlaa

SAKUstars 2015 kokosi 21. - 23.4. Ouluun paikan päälle noin 650 ammattiin opiskelevaa testaamaan kykyjään ja nousemaan eri lajien estradeille. Osa kisatöistä toteutettiin ennakkotöinä, joita kilpailuihin lähetettiin liki 300. Lajivali-koimasta löytyy kisoissa näytönpaikkoja kulttuuritaitajille noin 40 lajissa. 
 
Kisojen järjestelyistä vastasi tänä vuonna Oulun seudun ammattiopisto OSAO. Tapahtuman rakentamiseen ja järjestelyihin osallistui noin 300 OSAOn opiskelijaa ja henkilökunnan jäsentä. Kisojen pääpaikkana toimi Kaukovainion kampus, jossa järjestettiin suurin osa lajeista. Toisena kisapaikkana toimi Haukipudas, jossa järjestettiin neljä sarjaa.
 
Kisoissa koettiin teeman mukaisesti kolme päivää luovuuden juhlaa, jossa voittajia olivat niin osallistujat kuin esityksistä nauttinut yleisö! Koska kaikkia hetkiä, esityksiä ja yhteisöllisyyttä on vaikea pukea sanoiksi, niin lainaan torstaina tuulikaapissa kuultua keskustelua, jossa lähtötunnelmissa ollut opiskelija kiteytti kisat kaverilleen sanoen, että tämä oli parasta ikinä.
 
Kiitos kisajärjestäjille! Ensi vuonna nähdään Espoossa, jossa kisoja isännöi Omnia.
 
Kuvagalleriat täydentyvät vielä perjantain aikana.