Kisatapahtumat

Olet täällä

SAKUgames yhdistää kahdeksan lajia

Kisatapahtumissa lajeina on perinteisesti yksilölajeiksi miellettyjä lajeja, mutta mikäänhän ei estä rakentamasta niistä joukkueita mukaan koukuttavia lajeja. Joukkueen muodostaminen voi myös madaltaa kynnystä lähteä kisaamaan mukaan.

SAKUgames yhdistää yksilölajeja yhteen tapahtumaan. SAKUgames-tapahtuman kisabussiin paikat on varattu mini- ja frisbeegolfaajille, jotka voivat osoittaa taitojaan joko pro- tai amatöörisarjassa. Uusina lajeina löytyy keilailu ja toistovoimapunnerrus. Joukkuelajeina tapahtumassa mukana ovat kaukalopallo, beach volley, SAKU-sähly ja erkkasäbä.

Tansanialaisen jalkapallon lopputurnaukseen joukkueen voi kasata esimerkiksi omasta luokasta, ammattialoittain, opiskelijakunnasta tai tutoreista. Pelaajien taitotasoa tasoittaa itse tehty jalkapallo. Pallon valmistamiseen tarvitaan sukka, sanomalehtiä, muovikassi ja narua, joista täytetään ja sidotaan kasaan jalkapallo. Muuta ei tarvita, joten karsintapelit tansanialaisen jalkapallon lopputurnaukseen on helppo aloittaa!

Valitse laji

SAKUgames yhdistää eri lajit. Valitse lajiksesi keilailu, toistovoimapunnerrus, beach volley, frsibeegolf, minigolf tai kaukalopallo! It’s up to you.
Mitä se on? Kyseessä on rento harrasteliikuntatapahtuma, jossa pelataan ”sisäfutista” sekajoukkuein ja itse tehdyllä pallolla. Lähde mukaan vaikkapa tutor-porukalla tai kokoa joukkue esimerkiksi luokkatovereista! Varaa pallon tekoon villasukka, sanomalehteä, muovipussi, narua ja askartelun jaloa taitoa!
Yksipäiväinen Amistamo-tapahtuma kokoaa tutorit, tutoriksi aikovat ja opiskelijakuntien jäsenet. Päivän ydinajatuksena on valmiiden toimintamallien ideoiminen, jakaminen ja testauttaminen omassa oppilaitoksessa edelleen toteutettavaksi.