Toimintaa tutoreille

Olet täällä

 

Ota käyttöön hyvät vinkit tutortoimintaan

Hyödyntäkää tutoreiden kanssa valmiita toimintaideoita tai lähtekää mukaan Amistamoon tapaamaan muita tutoreita ja starttaamaan tutortoiminnan vuosi vauhdilla käyntiin. 

 

Amistamo -yhdessä ryhmäksi

Amistamo on ryhmäyttämiseen keskittyvä liikunnallinen tapahtuma, jonka tarkoituksena on tuottaa uusia ideoita oppilaitosten tutor- ja opiskelijakuntatoimintaan sekä tarjota valmiita toimintamalleja opiskelijoiden ryhmäyttämispäiviin, liikuntapäiviin ja harrastetoimintaan.

Amistamon rasteilla osallistujat pääsevät itse kokeilemaan erilaisia ryhmäyttämisen keinoja. Lisäksi rastien pitäjät kertovat vinkkejä, miten toimintarasteja voi hyödyntää esimerkiksi omassa oppilaitoksessa uusien opiskelijoiden ryhmäyttämisessä, luokan yhteishengen kohottamisessa tai tauoilla pidettävässä toiminnassa.

Lue lisää

Ammattiosaajan liikuntavuosi

Ammattiosaajan liikuntavuosi on kokonaisuus, jolla halutaan saada opiskelijat eri lajien avulla liikkeelle läpi lukuvuoden. Liikuntavuoden lajien ohjeet ja toteutus on pyritty suunnittelemaan mahdollisimman helpoksi, jotta lajien toteuttaminen liikuntatunneilla, asuntola- ja harrastustoiminnassa olisi vaivatonta. Tavoitteena on, että entistä useamman opiskelijan lukuvuoteen saadaan mahtumaan osallistumisia ja sytykkeitä liikuntaan. Huomioithan, että Ammattiosaajan liikuntavuosi on hyvä työkalu harrastetutoreille, jotka järjestävät tapahtumia omassa oppilaitoksessaan.

Lue lisää

Tansanialainen jalkapallo

Kyseessä on rento harrasteliikuntatapahtuma, jossa pelataan ”sisäfutista” sekajoukkuein ja itse tehdyllä pallolla. Varaa pallon tekoon villasukka, sanomalehteä, muovipussi, narua ja askartelun jaloa taitoa!

Tansanialaisen jalkapallon teko-ohje

Säännöt oman turnauksen järjestämistä varten