SAKU ry:n uutiskirje 30.5.2018

Olet täällä

Syyskisojen lajit kisakuntoon

Kesälomalla on hyvä aika valmistautua 1.-2.9. Seinäjoella järjestettäviin Syyskisoihin. Henkilöstön Syyskisojen lajeja ovat yleisurheilu, frisbeegolf, beach volley, petankki, saappaanheitto ja maastojuoksu. 

Tekeekö mielesi verestää vanha lajisi? Haluatko testata sentein ja/tai sekunnein rajojasi? Tai oletko untuvikko, joka vielä etsii lajiaan? Syyskisat ovat juuri sinun kisasi. Syyskisoissa nautitaan liikkeestä ja tuttujen tapaamisesta ympäri Suomen. 

Tutustu tapahtumaan ja ilmoittaudu kisoihin 21.8. mennessä.


Hyvinvointivirtaa-viikosta syksyyn virtaa

Liity mukaan tapahtumien virtaan Hyvinvointivirtaa-viikolla! Yhdeksättä kertaa järjestettävä teemaviikko kokoaa opiskelijoita hyvinvoinnin teemojen äärelle yhdeksättä kertaa. Viikolla 40 nostetaan tuttuun tapaan opiskelijoita koskevia asioita kiinnostavalla ja toiminnallisella tavalla esille.

Yhteistyökumppanit ovat mukana teemaviikolla tarjoten vierailuja ja materiaaleja. Puhu puurolla -haaste muistuttaa terveellisen aamiaisen merkityksestä ja kokoaa opiskelijoita, johtoa, opettajia ja opiskeluhuollon väkeä yhteisen pöydän ääreen. Amispoweria-kisassa kaipaamme amispoweria sisältäviä, hyvinvoinnin lisäämisestä kertovia ja/tai hyvää fiilistä jakavia kuvia. Paras kuva palkitaan kuulokkeilla.

Teemaviikon ilmoittautumislomake on avoinna. SAKU ry:lle esitetyistä vierailupyynnöistä huomioimme ilmoittautumispäivämäärään 12.6. mennessä tapahtumansa varmistaneet.


 

 

Kiitos tapahtumiimme osallistuneille

Lukuvuoden tapahtumakalenterin viimeisenä lajina järjestettiin opiskelijoiden SAKUgames-tapahtuma, joka yhdisti seitsemän kesäistä lajia ja kokosi 450 amista liikkumaan 23.5. Tampereelle. Käy katsomassa kuvista, kuinka kesäkelit ja fiilis olivat tapahtumassa kohdallaan.

SAKU ry:n kisatapahtumat on saatu tältä lukuvuodelta pakettiin. Kiitos kaikille kisailijoille, taustajoukoille ja järjestäjille osallistumisesta tapahtumiimme! Nähdään tapahtumissa jälleen syksyllä!