SAKU ry:n uutiskirje 5.4.2018

Olet täällä

SAKUgames päättää liikuntavuoden

Opiskelijoiden SAKUgames yhdistää 23. toukokuuta Tampereella kesäiset lajit. Valitse lajiksesi yleisurheilu, beach volley, frisbeegolf, minigolf, koripallo, SAKU-sähly tai erkkasäbä. Koripalloilijoilla ja säbääjillä on jo kiire, sillä näissä lajeissa ilmoittautuminen päättyy 6.4. Muihin lajeihin ilmoittautumiset tulee tehdä 9.5. mennessä.

Tapahtuman uutisia kannattaa seurata myös Facebookissa SAKUgames 2018 -sivulla. Kaikkien sivusta viimeistään 9.5. mennessä kiinnostuneiden tai osallistumisestaan ilmoittaneiden kesken arvotaan laadukkaat kuulokkeet!


SAKU-lentis kokoaa lentopalloilijat

Henkilöstön naisten ja miesten joukkueiden lentopallomestaruudet ratkotaan 21. - 22. huhtikuuta Vierumäellä. Mitaleita turnauksessa tavoitellaan kaikkiaan kymmenessä sarjassa. Ja jos omasta työyhteisöstä ei pelureita löydy riittävästi, niin mukaan voi ilmoittautua pelaamaan myös SAKU-joukkueeseen!

Ole nopea joukkueesi ilmoittamisessa, sillä joukkueiden ilmoittautuminen turnaukseen päättyy 8. huhtikuuta.


 

 

Hae stipendiä aktiiviselle opiskelijalle

SAKU ry jakaa juhlavuosirahastostaan stipendejä harrastuksissaan aktiivisille nuorille. Hakijoilta odotetaan taitavuutta omalla osaamisalueellaan, omaa aktiivisuutta ja/tai muita innostavaa aktiivisuutta, opintojen hoitamista sekä osallistumista SAKU-toimintaan. 

Opiskelijalle voi hakea kulttuuri-, liikunta- tai tutorstipendiä. Stipendihakemusten tulee olla perillä SAKU ry:n toimistolla 30. huhtikuuta kello 16. mennessä. 

Muista myös nämä

Kulttuurivaellus toteutaan tänä keväänä paikallistapahtumana, jossa esitellään oma suosikkikohde koti- tai lomapaikkakunnalta. Ota kuva sinua innostavasta kulttuurikohteesta , julkaise se Instagramissa tai SAKU ry:n Facebook-sivuilla pienen kertomuksen kera 31.5.2018 mennessä. Tägää kuvasi ja tarinasi #sakury ja #kulttuurivaellus.

Kuvakisa on suunnattu sekä henkilöstölle että opiskelijoille. Osallistuneiden kesken arvotaan kolmelle palkinto. Kuvakisa tarjoaa samalla osallistujille vinkkejä mielenkiintoisista kohteista ympäri Suomen!

Lenkkareille voi antaa kyytiä SAKU-puolikkaalla! SAKU-puolimaraton juostaan 19.5. Helsinki City Runin yhteydessä. Ilmoittautumalla SAKU ry:n juoksijaryhmään saat 10 % alennuksen ilmoittatumismaksusta. Ilmoittautuminen puolimaratonille päättyy 18. huhtikuuta.