SAKU ry:n uutiskirje 6.3.2018

Olet täällä

Kokkolassa koetaan 1001 tarinaa

SAKUstars-kulttuurikilpailujen näyttämönä toimii 17. - 19.4.2018 Kokkola. Kisalajeina ohjelmassa mukana on kaikki, mitä kulttuuriin kuuluu!

Ennakkotöissä osaamistaan voi osoittaa 14 sarjassa. Paikan päällä lavalle noustaan 21 sarjassa. Kisojen teemana tänä vuonna on 1001 tarinaa.

Ennakkotyöt ovat jo tuomariston arvioitavana. Livesarjoihin ilmoittautuminen päättyy 9. maaliskuuta.


Uudistettu SAKUgames päättää liikuntavuoden

Opiskelijoiden SAKUgames yhdistää 23.5. Tampereella suosituimmat kesälajit ja letkeän kisameiningin. Lajikattauksessa mukana ovat koripallo, beach volley, erkkasäbä, SAKU-sähly, yleisurheilu, minigolf ja frisbeegolf. Liki kaikista lajeista voi valita itselleen joko kilpa- tai harrastesarjan. 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on jo avoinna! Nyt kannattaa lähteä keräämään joukkoja tapahtumaan nopeasti, sillä kaikkien 3. huhtikuuta mennessä vähintään kymmenen opiskelijaa ilmoittaneiden yhteyshenkilöiden kesken arvomme 80 euron hierontalahjakortin.

Lajien lisäksi SAKUgames pitää sisällään avajaiset esiintyjineen, tapahtumatorin, someseinän ja arvontapalkintoja. 


 

 

Maksuton Työkykypassi-ohjelmisto tulossa maaliskuussa

Maksuton Työkykypassi-ohjelmisto on työväline, joka vahvistaa opiskelijoiden työelämätaitoja ja työkykyä tukevia taitoja. Ohjelmisto toimii myös työkaluna opintosuoritusten keräämiseen Ammattiosaajan työkypassiin sekä tukee työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

Työkykypassi-ohjelmisto muodostuu opiskelijan mobiilisovelluksesta ja opettajan web-käyttöliittymästä. Opettajan web-käyttölittymällä voi luoda opiskelijaryhmiä, seurata opiskelijoiden suorituksia ja antaa niistä palautetta. Työkykypassi-mobiilisovellus on opiskelijan työkalu Työkykypassi-ohjelmiston tehtävien tekemiseen. Ohjelmiston tehtävät liittyvät ammatin työkykyvalmiuksiin, terveysosaamiseen, liikuntaan, harrastuneisuuteen ja yhteistyötaitoihin. Lisätietoja on pian tulossa Arjen arkin verkkosivuille.

Joko kävitte keilaamassa?

Ammattiosaajan liikuntavuoden lajeista käynnissä on keilailu. Kilpailussa keilataan 3 - 5 hengen joukkueissa neljä sarjaa vuororuuduin.Neljän sarjan yhteistulos on joukkueen tulos. Osallistuminen on helppoa. Jätä keilatuloksesi keilahallille ja olette mukana kisassa. 

Laita viestiä tulemaan 9. huhtikuuta mennessä(osoitteeseen miia.uskalinmaki@sakury.net), mitä teitte ja paljonko saitte osallistujia köydenvetoon mukaan. Kaikkien raportteja lähettäneiden kesken arvotaan pääpalkintona 31. toukokuuta Jopo-polkupyörä!