Henkilöstötoiminta

Olet täällä

Harrasta, haasta itsesi ja nauti yhdessä tekemisestä

Henkilöstötapahtumat kuuluvat koko ammatillisen koulutuksen henkilöstölle. Mukana tapahtumissa on liikuntaa, kulttuuria ja koulutusta! Työporukan tavoitteena voi olla esimerkiksi joukkueen osallistuminen turnaukseen, jonne tähdätään yhteisellä tekemisellä ja harjoittelulla. Tapahtumissa on luvassa myös iloisia jälleennäkemisiä ja kollegakohtaamisia yhteisen asian äärelle kokooonnuttaessa!

Liikuntaa, kulttuuria ja kohtaamisia

Toiminta- ja työkykyisyyttä, yhdessä tekemistä sekä elämäniloa edistetään SAKU ry:ssä liikunnan, kulttuurin ja kohtaamisten voimin. Liikunta kokoaa lähes 1 500 henkilöstön edustajaa monipuolisiin kisatapahtumiin eri puolilla Suomea. Henkilöstön lajeista suosituin on lentopallo, vahvaa kakkossijaa lajeissa pitää hallussaan sähly. Kisoissa on tilaa niin lajikonkareille kuin uusille harrastajillekin!

Liikuntakampanja haastaa henkilöstön syksyisin liikkeelle omalla paikkakunnallaan tavoittelemaan vähintään terveysliikunnan suosituksen mukaista määrää liikuntaminuutteja viikossa. Kampanjassa voi seurata liikuntansa riittävyyttä joko Rento- tai Kilpasarjassa. Rentosarjassa tiimi saavuttaa viikoittaisen tavoitteen, kun kahdeksasta osallistujasta vähintään viidellä on koossa terveysliikunnan suosituksen mukainen määrä liikuntaa. Kilpasarjassa jokainen liikuttu minuutti nostaa tiimiä tuloslistalla kohti kärkeä.

Koulutuksissa opitaan uutta, löydetään uusia näkökulmia, jaetaan yhteistä osaamista ja verkostoidutaan. SAKU ry:n koulutusvuoteen kuuluvat muun muassa seminaari keväthangilla, hyvinvointipäivät vuoden lopussa sekä yhteyshenkilökoulutukset.

SAKU ry:n toimintaa suunnitellaan ja kehitetään viidessä kehittämisryhmässä: liikunta, kulttuuri, opiskelijoiden hyvinvointipalvelut, henkilöstön hyvinvointipalvelut, viestintä ja Kuerkievari. Kehittämisryhmien kautta jäsenistö pääsee sekä aktiivisesti vaikuttamaan että kehittämään SAKU ry:n toimintaa.

Osallistujaluvut SAKU ry:n vuosikertomuksesta 2013